Rize Sağlık-Sen Şubesi Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Rize Sağlık-Sen Şubesi Ziyaretlerine Devam Ediyor

Rize Sağlık- Sen İl Başkanı İsmail Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş'ı makamında ziyaret etti.

25.11.2015 17:36

Rize Sağlık- Sen İl Başkanı İsmail Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş'ı makamında ziyaret etti.

Rize Sağlık- Sen İl Başkanı İsmail Yılmaz, yaptığı açıklamada, kurumları ziyaret etmeye devam ettiklerini belirterek, "Kurumlarımızda yaşadığımız sorunları ve çözüm önerileri görüştük. Ziyaretlerimiz oldukça verimli geçti. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Biliyoruz ki üyelerimiz bizleri yanlarında görmekten gayet hoşnut ve mutlu oluyorlar" dedi.

Yılmaz, bugünün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Dayanışma günü olması hem de dün 24 Kasım Öğretmenleri Günü nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kadına yönelik şiddetin ortadan kaldırılması için caydırıcı önlemlerin alınması ve verilecek eğitimler ile halkımızında bilinçlendirilmesi için çalışmalar yapılması gerekir" diye konuştu.

Altuntaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Personellerimizin daha iyi noktalara ve daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için gayret gösteren Rize Sağlık- Sen Şubesi nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize Sağlık-Sen Şubesi Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement