Rotaract Kulübü Yeni Yönetim Kurulundan Başkan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rotaract Kulübü Yeni Yönetim Kurulundan Başkan Kocadon'a Ziyaret

Rotaract Kulübü Yeni Yönetim Kurulundan Başkan Kocadon\'a Ziyaret

Bodrum Rotaract Kulübünün Yeni Dönem Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kulübün çalışmalarına vermiş olduğu destekler için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek teşekkür etti.

19.09.2015 14:57

Bodrum Rotaract Kulübünün Yeni Dönem Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kulübün çalışmalarına vermiş olduğu destekler için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret ederek teşekkür etti.

Bodrum Rotaract Kulübü 2015 - 2016 Dönem Başkanı Efe Uysal'a ziyaretinde Yönetim Kurulu Üyelerinden Bodrum Rotaract Kulübü Geçmiş Dönem Başkanları Evrim Özkeskin ve Furkan Yutaz ile Bodrum Rotaract Kulübünün Uluslararası Hizmetler Komitesinden Pınar Kına ve Tanıtım- Halkla İlişkiler Komitesinden Berrin Ak eşlik etti. Başkan Efe Uysal ve beraberindekiler ziyarette yeni dönemde yapmayı planladıkları eğitim-öğretim kurumlarının ihtiyaçlarını gidermek, çevreye karşı duyarlılığı artırmak, maddi durumu iyi olmayan vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek ve yarımada genelinde yaşanan sorunlara çözüm üretmek amacıyla hazırladıkları projelerinden bahsederek Başkan Mehmet Kocadon ile fikir alışverişinde bulundu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'a değer katan ve Bodrum halkına faydalı olan tüm proje ve girişimlere elinden geldiğince destek olduğunu belirterek, "Sizin gibi gençlerimizin Bodrum'un geleceğini düşünerek çalışmalar yapması beni sevindiriyor. Bodrum Belediye Başkanı olarak elimden geldiğince bu çalışmalarda yanınızda olacağım. Bodrum Belediyesince özellikle eğitim kurumlarına tüm gücümüzle destek vermeye gayret ediyoruz. Sizlerle de özellikle bu konuda işbirliği yapmaktan mutluluk duyarım." dedi.

Ziyarette Bodrum Rotaract Kulübü 2014 - 2015 Dönem Başkanı Evrim Özkeskin, başkanlık dönemi içinde yapmış olduğu çalışmalara verdiği destekten ötürü Başkan Mehmet Kocadon'a teşekkür plaketi verdi.

Nazik ziyaretleri için kulüp üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ziyaret sonunda kulüp üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rotaract Kulübü Yeni Yönetim Kurulundan Başkan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement