Ruh Sağlığı Merkezi Hastalarından Tiyatro ve Sergi - Son Dakika
Yerel

Ruh Sağlığı Merkezi Hastalarından Tiyatro ve Sergi

Ruh Sağlığı Merkezi Hastalarından Tiyatro ve Sergi

Eskişehir Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hastaları, tiyatro gösterisi sunarak, el emeği eserlerini sergilediler.

09.03.2017 12:03

Eskişehir Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hastaları, tiyatro gösterisi sunarak, el emeği eserlerini sergilediler.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tunga Barçın, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Erdinç Özkurt, Mali Hizmetler Başkanı M. Sait Demirhan, Hastane yöneticileri ve çok sayıda hasta yakını katıldı.

Genel Sekreter Tunga Barçın, "Hastanemizde ağırladığımız misafirlerimizin büyük emeklerle hazırlanarak sundukları bu güzel gösteri, insanoğlunun istediği zaman neleri gerçekleştirebileceğine çok güzel bir örnektir. Tüm vatandaşlarımız bizlerin gözünde aynı derecede yetenekli ve değerli varlıklardır. Onlar için doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın harcadığı çaba hep bu güzellikler içindir. Bu meyanda etkinlikte çaba ve başarılarından dolayı tüm sağlık çalışanlarımız ile hastanemizde ağırladığımız misafirlerimiz ve yakınlarına teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey ise, bu tür sosyal etkinliklerin devamından yana olduğunu ifade ederek düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Gösteri sonunda, tiyatro sunumu gerçekleştiren hastalara ve emeği geçen hastane yetkililerine Vali Yardımcısı Avşarbey, Genel Sekreter Barçın, İdari Hizmetler Başkanı Özkurt, Mali Hizmetler Başkanı Demirhan tarafından teşekkür belgesi verildi.

Daha sonra hep birlikte hastaların ürettiği el emeği eserlerin sergilendiği salon gezildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ruh Sağlığı Merkezi Hastalarından Tiyatro ve Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement