Rusya Federasyonu Milletvekili ve Yerel Yönetimler Konseyi Başkanı Vyaçeslav Stepanoviç Timçenko, "Ankara'ya ilişkin izlenimlerimiz çok olumlu oldu. Rusya ile Türkiye'nin çok eskiye dayanan dostlukları var. Aramızdaki işbirliğini her alanda ilerletmeliyiz" dedi.
Timçenko ile beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i makamında ziyaret etti. Başkanlık konutunda gerçekleşen ziyarette konuk Başkan Timçenko ile Rusya Yerel Yönetimler Konseyi üyeleri ve Rusya'nın Kaluga ile Tolyatti şehirleri Belediye Başkanları da katıldı.
Timçenko, "Ankara'ya ilişkin izlenimlerimiz çok olumlu oldu. Rusya ile Türkiye'nin çok eskiye dayanan dostlukları var. Aramızdaki işbirliğini her alanda ilerletmeliyiz" diye konuştu.
Heyetin gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökçek ise "Sizleri Ankara'da görmek bizleri çok mutlu etti" dedi.
Timçenko'nun soruları üzerine Gökçek, Başkent Ankara'da uygulanan kentsel dönüşüm projeleri ve ortak yürütülebilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Muhabir: Mehtap Yılmaz
Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Rusya Heyetinden Gökçek'e Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.