Sabah Akdeniz'de Görev Değişikliği - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Sabah Akdeniz'de Görev Değişikliği

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Sabah Akdeniz Yazı İşleri Müdürü Osman Altınışık, Sabah Ankara Bölge Gazetesi Sorumluluğuna getirildi.

Sabah Akdeniz Yazı İşleri Müdürü Osman Altınışık, Sabah Ankara Bölge Gazetesi Sorumluluğuna getirildi.

Turkuaz Medya Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Altınışık'ın 1 Eylül'de yeni görevine başlayacağı bildirildi.

Altınışık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 yıldır Antalya'da görev yaptığını, Ankara gibi yoğun haber akışının olduğu bir bölgede görev almasının hem kendisi hem de Antalyalı meslektaşları adına mutluluk verici olduğunu söyledi.

Sorumluluğunun büyüdüğüne dikkati çeken Altınışık, "Gönlümün yarısı hep Antalya'da olacak. Antalya'da edinmiş olduğum güzel dostlukları yaşatacağım. Bu bağlamda bana destek veren Antalya'daki kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Bu görevi kendisine layık görenlere de teşekkür eden Altınışık, aldığı bayrağı daha iyi yerlere taşımak için çalışacağını vurguladı.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA