Sadık Atay Suruç'taki Katliamını Lanetledi - Son Dakika
Yerel

Sadık Atay Suruç'taki Katliamını Lanetledi

Sadık Atay Suruç\'taki Katliamını Lanetledi

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Kobani’yle ilgili basın açıklaması yapanlara yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınadı.

20.07.2015 16:54

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Kobani'yle ilgili basın açıklaması yapanlara yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınadı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Amara Kültür Merkezi yakınlarında, basın açıklaması sırasında meydana gelen patlamada 28 kişinin hayatını kaybetmesi ve yaklaşık 100 kişinin yaralanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay yapılan saldırının ülke huzurunu bozmaya yönelik provokasyon olduğunu söyledi. Atay, "Kardeşliğimiz yine büyük bir saldırı ile daha karşı karşıya. Bizlere düşen görev sağduyuyu elden bırakmamaktır. Dinimizce insan öldürmek haramdır haram. Bu saldırıyı yapanların hiçbir dini, insani, ve vicdani dayanağı olamaz. Bu büyük bir oyun. Suruç'ta ta çok sayıda vatandaşımızın ölümüne neden olan patlamanın hedefi kardeşliğimizdir. Bu alçakça saldırının faillerini lanetliyorum. Alçak zalimlerin Suruç'ta işledikleri cinayeti lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Terörün her türlüsüne açıktan veya gizliden destek veren terörden beslenen, legal veya illegal tüm yapılanmaları Allah Kahretsin!" ifadelerine yer vererek saldırıyı kınadı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sadık Atay Suruç'taki Katliamını Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement