Safranbolu'da "Siyasette Yüksek Topuklar Semineri" Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Safranbolu'da "Siyasette Yüksek Topuklar Semineri" Yapıldı

Safranbolu ilçesinde, "Siyasette Yüksek Topuklar Semineri" yapıldı.

31.08.2012 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu ilçesinde, "Siyasette Yüksek Topuklar Semineri" yapıldı.

Sunal Tülbentçi Öğretmenevi'ndeki seminerde konuşan Genç Gönüllüler Derneği Başkanı Eyüp Coşkun, derneklerinin Avrupa Birliği Bakanlığı, İsveç, Finlandiya parlamentoları ve Tuzla Kaymakamlığı'yla iş birliği yaparak, "Siyasette Yüksek Topuklar Projesi"ni gerçekleştirdiklerini söyledi.

Projeyle amaçlarının yerelden ulusala tüm siyasi basamaklarda kadınların aktif katılımını sağlamak olduğunu ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:

"Bu çerçevede projenin 4 ayrı süreci vardır. 1. aşamada ağustosun ilk haftasında İsveç Parlamentosu'ndan 7 kadın milletvekili ile röportajlar yapılmıştır. Bu röportajlarda kadın vekillere siyasetteki başarı serüvenlerine yönelik sorular sorulmuştur. 2. aşamada ağustosun ikinci haftasında Finlandiya Parlamentosu'ndan 5 kadın milletvekili ile röportajlar yapılmıştır. Bu röportajlarda da vekiller, yine başarı serüvenlerine yönelik sorulara cevaplar vermiştir. 3. aşamada ise Safranbolu'daki bu seminer yapılmaktadır. Bu seminer 3 gün sürecek ve 120'ye yakın katılımcı olacak."

Seminere, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, HAS Parti Kurucu Üyesi Özlem Urgancıoğlu, bazı siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Ahmet Özler

Yayıncı: Murat Taydaş - KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Safranbolu'da 'Siyasette Yüksek Topuklar Semineri' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement