Müezzinoğlu: Atatürk'ün Gölgesinde Yan Gelip Yattılar - Son Dakika
Yerel

Müezzinoğlu: Atatürk'ün Gölgesinde Yan Gelip Yattılar

Müezzinoğlu: Atatürk\'ün Gölgesinde Yan Gelip Yattılar

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bugüne kadar Trakya bölgesinde belediye başkanlarının Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yattıklarını iddia etti.

21.03.2014 22:18  Güncelleme: 08:58

Merkez Ergene ilçesinde vatandaşlara seslenen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'de AK Parti hükümetleri öncesi birçok hizmet alanında vatandaşların sıkıntı yaşadığını söyledi.

Milletin, dersini iyi çalışana ve işini iyi yapana hep ödül verdiğini belirten Müezzinoğlu, "2001'den bu yana sağ olsun, Allah razı olsun, bu millet bizi hiç yalnız bırakmadı ama Recep Tayyip Erdoğan da bu milleti hiç yalnız bırakmadı. Birileri tuzak kurdu, birileri tezgah kurdu, birileri 'olmaz' dedi, birileri 'Muhtar bile olamazsın' dedi ama millet ne dedi; 'Ben seni dinlemiyorum, Recep Tayyip Erdoğan'ı milletvekili ve başbakan yapacağım' dedi ve yaptı" ifadesini kullandı.

Müezzinoğlu, birilerinin AK Parti'ye tuzak kurma peşinde koştuğunu dile getirdi. Buna ilişkin örnekler veren Müezzinoğlu, "Ayışığı, Sarıkız, Balyoz, Danıştay, 27 Nisan, parti kapatma; işleri güçleri millete tuzak kurmak, işleri güçleri milleti geri bırakmak, işleri güçleri bu milleti korkutmak. Bakınız hep milleti korkutarak sefalarını sürüyorlar ama artık yağma yok, artık AK Parti var, artık Recep Tayyip Erdoğan var" diye konuştu.

Trakya'daki şehir belediyelerinin hizmet noktasında zayıf kaldığını savunan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkadaşlarının bir özelliği vardır; hiç durmadan koşarlar, gece gündüz demeden çalışırlar. Şimdi de Ergene'de hiç durmadan koşacak bir Hüseyin Bulut'a ihtiyacımız var. Tekirdağ'da hiç durmadan, gece gündüz demeden koşacak bir Mustafa Yel'e ihtiyacımız var. Bugüne kadar Tekirdağ'da, Edirne'de, Kırklareli'de, yani Trakya bölgesinde belediye başkanları hep şunu yaptılar; Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yattılar, 'Atatürkçüyüz' sefasını sürdüler. Bunlar sahte Atatürkçü, bunlar Atatürk'ü kullanıyorlar, bunlar Atatürk'ten geçiniyorlar ama artık yağma yok, AK Parti var, Recep Tayyip Erdoğan var, Mustafa Yel var, Hüseyin Bulut var."

Müezzinoğlu konuşmasına şöyle devam etti : "Muasır medeniyet seviyesine, bu milleti korkutarak, bu milleti tuzaklara düşürerek gidemezsiniz, bu milleti geri bırakarak gidemezsiniz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyet olarak söylediği 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyerek gidebilirsiniz. Millete hizmet ederek, milletin derdini dert edinerek, Türkçemizdeki o güzel söz, 'Dertler ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar ise paylaşıldıkça çoğalır.' Biz AK Parti, milletin derdini kendi derdimiz biliyoruz. Milletin derdini paylaşarak azaltıyoruz ve inşallah, bu milleti, milletçe büyütebileceğimiz, milletçe çoğaltacağımız mutluluklarımız olacak. İnşallah 2023'te Türkiye, dünyanın en güçlü ilk 10 ekonomisi arasına girecek. Bundan rahatsız oluyorlar, bundan CHP rahatsız oluyor, MHP rahatsız oluyor ama sandıkta ders vereceğiz tekrar."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müezzinoğlu: Atatürk'ün Gölgesinde Yan Gelip Yattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement