Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam' Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam' Yürüyüşü

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam\' Yürüyüşü

Sağlık Bakanlığı tarafından 2014-2017 yılları arasında “ Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” çerçevesinde Hisarcık İlçe Hastanesi tarafından yapılan bir organizasyon ile Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü düzenlendi.

16.03.2015 17:16

Sağlık Bakanlığı tarafından 2014-2017 yılları arasında " Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" çerçevesinde Hisarcık İlçe Hastanesi tarafından yapılan bir organizasyon ile Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü düzenlendi.

İlçe Hastanesi tarafından halkın bilinçlenmesi ve toplumda farkındalık oluşturmak adına gidiş-dönüş olarak Cumhuriyet Meydanından başlayan ve Meslek Yüksek Okuluna kadar süren Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, İlçe Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ahmet Önel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Hastanesi yönetimi, okul idarecileri, sağlık personeli, emniyet güçleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam' Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement