Şahin: "Goü Marka Üniversite Olacak" - Son Dakika
Yerel

Şahin: "Goü Marka Üniversite Olacak"

Şahin: "Goü Marka Üniversite Olacak"

Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Rektörü Prof.Dr.Mustafa Şahin, "Gaziosmanpaşa Üniversitesi Türkiye'de marka üniversite olacak, bizler bunun için çalışıyoruz" dedi.

03.04.2012 12:33

Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, "Gaziosmanpaşa Üniversitesi Türkiye'de marka üniversite olacak, bizler bunun için çalışıyoruz" dedi.

GOÜ Rektörü Prof Dr Mustafa Şahin, Tokat Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Cemil Çağlar, Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Abdurahman İlhan ve Eğitim Bir Sen Üniversite Temsilcisi Kadir Önder'i makamında kabul etti. Ziyarette Başkan Çağlar, üniversite çalışanlarının sorunlarını dile getirdi. Rektör Şahin ise herkese açık ve şeffaf bir kurum olduklarını belirterek, "Üniversitenin ve Tokat'ın gelişimi için gayret gösteriyoruz. Bahsedilen sorunlarla ilgili çalışmalarımız var. Arkadaşlarımız gerekli kriterler üzerinde çalışıyorlar bitince gerekli duyurular yapılacaktır.

Yine başarılı, gayretli, üretken akademisyenler ve personel için objektif bir şekilde ödül yönetmeliği hakkında çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi'nin yönetmeliğinin hafta sonu resmi gazetede yayınladığının altını çizen Rektör Şahin, "Merkezi Laboratuvarımızın inşaatı devam ediyor. Teknopark'ın inşaatına başlayacağız. Eğitim Fakültesi binamızın inşaatına başlayacağız. Üniversitemiz uzaktan eğitime ve tezsiz yüksek lisansa başlayacak. Şimdi bunun alt yapısı için çalışıyoruz. Üniversitemizin kuruluşunun 20. yılında, yani kasım ayının ilk haftasında Tokat Sempozyumu yapacağız. İnşallah Gaziosmanpaşa Üniversitesi Türkiye'de marka üniversite olacak, bizler bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.

Toplu sözleşme ile öğretmen ve öğretim görevlilerinin özlük ve ekonomik mağduriyeti giderilmesini beklediklerini ifade eden Başkan Çağlar da üniversite çalışanlarının 2012 promosyon sürecinde yönetim olarak çalışanların görüşlerinin alınması, şeffaf ve katılımcı uygulamaların yapılmasının sendika olarak takdirle karşıladıkları belirterek, "Üniversitemizin paydaşlarına açık olması, şeffaf olması güzel bir gelişme olarak değerlendiriyoruz. Üniversitemizin faaliyetlerini değişimi ve gelişimi ilgi ile takip ediyoruz. Bir sivil toplum örgütü olarak üniversitemizin Türkiye'de hatırı sayılır bir konuma gelmesi için sendika olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazırız" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin: 'Goü Marka Üniversite Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement