Şahinbey Belediye Voleybol 4'te 4 Yaptı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Voleybol 4'te 4 Yaptı

Şahinbey Belediye Voleybol 4\'te 4 Yaptı

Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Hatay Payas Belediye 1975 Spor'u 3-0 yenerek puanını 12'ye çıkardı.

12.11.2013 10:10  Güncelleme: 10:17

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Hatay Payas Belediye 1975 Spor'u 3-0 yenerek puanını 12'ye çıkardı.

Şahinbey Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçı Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

Müsabakaya hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik Voleybol Takımı ilk seti 25-17 aldı. İkinci set çekişmeli geçen maçta Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Voleybol Takımı 25-22 alarak Şahinbey Belediye Gençlik Spor skoru 2-0'e getirdi. Şahinbey Voleybol Takımı üçüncü seti 25-21 alarak sahadan 3-0 galip ayrılmasını bildi.

Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Yarı finale aday takımlardan biri olan Payas Belediye 1975'i net skorla geçmemiz bizim için iyi oldu. Kayıpsız olarak devam eden ekibimizi kutluyorum ve önümüzdeki hafta Kayseri'de Melikgazi Belediye sporla yapacağımız maça bakıyoruz. Kayseri'den de 3 puan ile dönmek için elimizden gelenin en iyisini yaparak galip geleceğiz. Bu güzel galibiyetten dolayı teknik heyet ve sporcularımı kutlarım. Ayrıca Şampiyonluk yolunda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kıyasıya çekişmeli bir maç izlediklerini ifade eden Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ise, "Şahinbey Belediye Voleybol takımımız güzel bir oyun sergileyerek Hatay Payas Belediye 1975 spor karşısında sahadan 3-0 ayrılmasını bildi. Sporcularımız centilmence mücadele etti. Tüm sporcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum" değerlendirmesini yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Voleybol 4'te 4 Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement