Şahinbey Belediyesi Toplu Temizlik Ekibi Her Gün Bir Mahallede - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi Toplu Temizlik Ekibi Her Gün Bir Mahallede

Şahinbey Belediyesi Toplu Temizlik Ekibi Her Gün Bir Mahallede

Kent içini daha yaşanabilir kılmak ve tertemiz bir Şahinbey oluşturmak için Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan ve sırayla tüm mahallelerde faaliyet gösteren toplu temizlik ekibi, çalışmalarına Konak Mahallesi'nde...

12.06.2013 11:02

Kent içini daha yaşanabilir kılmak ve tertemiz bir Şahinbey oluşturmak için Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan ve sırayla tüm mahallelerde faaliyet gösteren toplu temizlik ekibi, çalışmalarına Konak Mahallesi'nde devam etti.

Mahallelerinde yapılan toplu temizlik çalışmalarından oldukça memnun olan vatandaşlar karşılaştıkları manzara karşısında memnuniyetlerini dile getirdi.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan bu uygulamanın çok güzel olduğunu ifade eden İsmet Korkmaz, "Mahallemizde yapılan bu çalışmalardan memnunuz. Bu uygulamayı çok beğeniyoruz. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve ekibi çok iyi çalışıyor. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Hizmetin Başkan Tahmazoğlu önderliğinde kapılarının önüne kadar gelmesinden büyük keyif aldıklarını belirten mahalle sakinlerinden Resul Köylü, temizliğe bu kadar önem verilmesinin çok önemli bir hizmet olduğunu söyledi. Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini de kaydeden Köylü, "Sokaklarımız daha hijyenik ve temiz bir hale büründü. Hizmetsiz bir gün neredeyse görmememiz imkansız hale geldi. İlçe içerisinde yürütülen çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Gerçekten özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Mahallemiz daha doğrusu mahallelerimizin böyle temiz olması gerçekten içimizi ferahlatıyor. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.

Daha önceleri böyle bir şeyle karşılaşmadığını anlatan Mehmet Deniz ise şöyle konuştu:

"Mahalle sakinleri bile böyle bir çalışmayı gördüğünde pencerelere çıkarak ne olup ne bitiyor diye şaşkınlık içerisinde izlemeye başladı. Bende bunlardan biriydim. Gerçekten yapılan çalışmalar örnek alınması gereken şeyler. Yollarımız asfaltlanıyor, kaldırımlarımız yapılıyor, çarpık yapılaşmanın önüne geçilerek bir yandan yıkımlar yapılıyor diğer yandan ise yerine yeni binalar dikiliyor. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ilçenin sorunlarıyla eksiklikleriyle görüldüğü gibi yakından ilgileniyor. Başarılarının devamını diliyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi Toplu Temizlik Ekibi Her Gün Bir Mahallede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement