Şahinbey Voleybol Takımı Liderliğini Sağlamlaştırdı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Voleybol Takımı Liderliğini Sağlamlaştırdı

Şahinbey Voleybol Takımı Liderliğini Sağlamlaştırdı

Şahinbey Belediyespor, grubundaki güçlü rakibi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 3-2 ile geçerek liderliğini sürdürdü.
Geçen hafta liderliğe yükselen Şahinbey Belediyespor, deplasmanda aynı puandaki güçlü rakibi...

03.12.2013 10:21

Şahinbey Belediyespor, grubundaki güçlü rakibi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 3-2 ile geçerek liderliğini sürdürdü.

Geçen hafta liderliğe yükselen Şahinbey Belediyespor, deplasmanda aynı puandaki güçlü rakibi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Kemal, Çağlar, Fırat, Çağlar Özel, Umut, Çağlar Aksoylu altısıyla karşılaşmaya başlayan mavi-beyazlılarda Caner de libero olarak sahaya çıktı.

İlk sete hızlı başlayan Şahinbey Belediyespor, ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Setin ikinci yarısında ev sahibi takım üstünlüğü ele geçirince 26 dakika süren seti önde geçti.

İkinci sette geriye düşmesine rağmen yakaladığı serilerle setten kopmadı. Set 18-17 devam ederken Umut'un servis attığı pozisyonda 8 sayı birden alan Şahinbey Belediye spor, seti 25-18 kazandı. 30 dakika süren 3. set de büyük çekişmeye sahne oldu. Zirveyi hedefleyen iki takımın mücadelesi izleyenlere keyif verirken, Şahinbey Belediyespor bu setten de 25-23'lük galibiyetle ayrıldı.

Maçın dördüncü setinde hakemler takdir haklarını ev sahibi ekip tarafına kullanırken sinirler de gerildi. 33 dakika süren seti ev sahibi ekip 26-24 kazandı. Maç tie break setine taşınırken, tie break setinde Şahinbey Belediyespor file üstüne duvar ördü. Saha değişimine 8-4 önde giren mavi-beyazlılar, setten 15-7, maçtan da 3-2'lik skorla kazandı. Şahinbey Belediyespor bu skorla 7. maçında 7. galibiyetini alarak liderliğini perçinledi.

Şahinbey Belediyespor'u Gaziantep'ten gelen çok sayıda taraftar da destekledi. Müsabakaya büyük ilgi vardı. Gaziantep'ten gelen çok sayıda basın mensubu, 100 kadar sponsor firma Antepia çalışanları, Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı izledi.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Demirbaş, "Takımımı kutluyorum. Galibiyet serisine devam. Gaziantep'ten gelerek bizleri yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlara ve taraftarlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Şube Başkanı Hayri Özhelvacı, "Tüm sporcuları kutlarım. Güzel maç oldu. Galip gelen biz olduğumuz için mutluyuz. Galibiyet serisine devam edeceğiz. Taraftarlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan yazılı ve görsel basınımıza teşekkür ederim" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Voleybol Takımı Liderliğini Sağlamlaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement