Sakarya'da Okullara ve Öğrencilere "Beyaz Bayrak" Ödülü Verildi - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da Okullara ve Öğrencilere "Beyaz Bayrak" Ödülü Verildi

Sakarya\'da Okullara ve Öğrencilere "Beyaz Bayrak" Ödülü Verildi

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce çeşitli yarışmalarda başarılı olan okullara ve öğrencilere "Beyaz Bayrak" ödülü verildi.

06.01.2013 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce çeşitli yarışmalarda başarılı olan okullara ve öğrencilere "Beyaz Bayrak" ödülü verildi.

Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde, 6 yıldır Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen "Beyaz Bayrak" projesi kapsamında ödül almayı hak eden 50 okula ödülleri verildi.

İl merkezinde ve ilçelerdeki okullarda eğitim ve öğretim gören 30 öğrenciye de, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası'nda, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinde ve Öğretmenler Günü kutlamalarında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye girdikleri için "Beyaz Bayrak" ödüllerini aldı.

Törene, Vali Yardımcısı Hikmet Dinç, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr.Aydın Erdoğan, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Mehmet Emin Taşkın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaattin Dişli, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Levent Soyhan, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli ve çok sayıda davetli katıldı.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş

Yayıncı: Behçet Güngör - SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'da Okullara ve Öğrencilere 'Beyaz Bayrak' Ödülü Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement