Sakarya Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Heyetinden Tkb'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sakarya Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Heyetinden Tkb'ne Ziyaret

Sakarya Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Heyetinden Tkb\'ne Ziyaret

2014 Yılı Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Sakarya Vaizeleri Sevim Demir Akgün ve Nagihan Koç ile Uzman Vaiz Kudret Çimen’den oluşan Sakarya Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik heyeti, Aile Haftası dolayısıyla Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdİ.

21.05.2014 13:29

2014 Yılı Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Sakarya Vaizeleri Sevim Demir Akgün ve Nagihan Koç ile Uzman Vaiz Kudret Çimen'den oluşan Sakarya Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik heyeti, Aile Haftası dolayısıyla Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdİ.

Gerçekleştirilen ziyarette Sakarya Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu'nun faaliyetleri ve gerçekleştirilen etkinlikler ile ilgili bilgiler veren Sakarya Müftülüğü heyeti, Sakarya Müftülüğü olarak Sakaryada faaliyet gösteren STK'ların her zaman yanında olduklarını belirterek, Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şubesi'nin faaliyetlerinde gereken katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şubesi Başkanı Tevhide Yağan ve yönetim kurulu üyeleri ise gerçekleştirdikleri ziyaret dolayısıyla Sakarya Müftülüğü heyetine teşekkür ederek, Sakarya Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu'nun il genelinde gerçekleştirdiği etkinliklerle zenginleştirdiği aile irşat ve rehberlik hizmetlerinin daha da etkinleştirilmesi konusunda işbirliği içerisinde hareket edeceklerini ifade etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Heyetinden Tkb'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement