Sakarya'nın Sağlığı Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Sakarya'nın Sağlığı Masaya Yatırıldı

Sakarya\'nın Sağlığı Masaya Yatırıldı

Sakarya'da yeni Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Kurumu Yönetimi ile Genişletilmiş İl Koordinasyon toplantısı yapıldı.

06.12.2013 11:59  Güncelleme: 12:02

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda yeni Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Kurumu Yönetimi ile Genişletilmiş İl Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Toplantıya Sağlık Bakanlığı İnşaat Onarım Dairesi Bölge Koordinatörleri Dr. Necdet Filiz ve Bekir Önal, İl Sağlık Müdür Uzm. Dr. Murat Alemdar, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yaşar Doğan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, Genel Sekreterlik Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Onursal Varlıklı katıldı.

Sakarya'daki sağlık yatırımlarının ele alındığı toplantıda sunumu Şube Müdürü İbrahim Bulduk gerçekleştirdi. Toplantı bitiminde Sağlık Bakanlığı Koordinatörleri Sakarya ekibine başarılar diledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar, "İlimizde yatırımlarla ilgili gerçekleştirilen bu toplantıda vatandaşımıza sağlık alanında en etkin ve kaliteli hizmeti nasıl sunabilirizi de masaya yatırdık. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterimize hayırlı olsun diyor, yeni görevinde kendisine İl Sağlık Müdürlüğü olarak her türlü desteği vereceğimizi ifade ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya'nın Sağlığı Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement