Samsun Tekkeköy'ü Sel Vurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun Tekkeköy'ü Sel Vurdu

Samsun Tekkeköy\'ü Sel Vurdu
22.07.2014 04:59  Güncelleme: 11:48

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde sel nedeniyle 3 köprü yıkılırken, 25 köyü ilçeye bağlayan yol ise heyelan nedeniyle kapandı.

Yaklaşık 3 saat süren sağanak, Tekkeköy ilçesinde su baskınlarına yol açtı. Oluşan sel suları nedeniyle Gökçe, Yeşilyurt ve Meğüşlü mahallelerinin köprüleri yıkıldı.

Şiddetli yağmur, 25 köyü ilçeye bağlayan yolun Kurşunlu Mahallesi'nde heyelan nedeniyle kapanmasına da neden oldu. 12 metre genişliğindeki yol, heyelan sebebiyle 1 metreye düştü. Sel nedeniyle ilçede bulunan köylerin çoğunluğunda elektrik ve su kesintisi yaşandı.

Köprülerin yıkılması ve yolların heyelan nedeniyle çökmesi bazı vatandaşların araçlarında mahsur kalmasına yol açtı. Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Tekkeköy Belediyesi ekipleri, yolda mahsur kalan vatandaşları iş makineleriyle kurtardı.

İlçede bulunan 20 köye elektrik verilemediği bildirildi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun Tekkeköy'ü Sel Vurdu - Son Dakika


Advertisement