Samsunspor'da Orduspor Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Samsunspor'da Orduspor Mesaisi

Samsunspor\'da Orduspor Mesaisi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, ligin 21.haftasında yapacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

17.01.2012 18:22

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsun spor, ligin 21. haftasında yapacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Cumartesi günü oynanacak maça Nuri Asan Tesisleri'nde hazırlanan Samsunspor teknik ağırlıklı çalışırken, futbolcular şut çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Ayrıca Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada Orduspor maçı biletlerinin satışa sunulduğu bildirildi.

Samsunspor-Orduspor arasında oynanacak maçın bilet fiyatları ise şu şekilde olacak: "VIP A tribün: 50 lira, VIP B tribün: 25 lira, maraton tribün: 10 lira, kale arkası 5 lira, misafir tribün: 5 lira, aile tribün: kadın ve 16 yaş altı ücretsiz."

İSMAİL HUT, TSYD TOPLANTISINA KATILACAK

Antalya'da yarın başlayacak olan Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) geleneksel seminerine

Samsunspor'u temsilen Protokolden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hut katılacak. Antalya'da 2 gün sürecek seminerin açılış konuşmasını TSYD Başkanı Esat Yılmaer yapacak. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da bir konuşma yapacağı seminerde, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımların yöneticileri de hazır bulunacak. Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hut, TSYD Samsun Temsilcisi Avni Demir'in de katılacağı seminerde, "2012'den 2020'ye olimpiyat yolculuğu", "IAAF 2012 İstanbul Dünya Salon Atletizm Şampiyonası", "Futbolumuz nereye koşmalı", "Dün nasıl başardık, bugün ne yapmalıyız", "Zirveye yürüyen hakemlerimiz", "Spor dünyasında kadının adı var" ve "Çağdaş bir spor kulübünün yönetimi nasıl olmalı" gibi konularda oturumlar gerçekleştirilecek. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsunspor'da Orduspor Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement