Samüsad'dan Başkan Köktaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Samüsad'dan Başkan Köktaş'a Ziyaret

Samüsad\'dan Başkan Köktaş\'a Ziyaret

Samsunlu Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği (SAMÜSAD) Başkanı Fehmi Mamal ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret etti.

23.02.2013 17:38

Samsunlu Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği (SAMÜSAD) Başkanı Fehmi Mamal ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret etti.

SAMÜSAD Başkanı Fehmi Mamal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Kurşun, Metin Erten, Faruk Öztürk, Havanur Çakır ile birlikte AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Mamal, Samsun'un türkü, şarkı, folklor ve kültürel değerlerinin tanıtılması, Samsunlu sanatçı ve müzisyenlerin birlikteliğini ve gelişimlerinin sağlanması, Samsun veya diğer bölgelerde düzenlenen Samsun tanıtım günlerinde ve etkinliklerinde aktif görev almaları amacıyla SAMÜSAD'ı kurduklarını söyledi.

AK Parti'nin her zaman sanatın desteklenmesine ve yaygınlaştırılmasına destek verdiğini dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş da, "Geleneksel sanatlarımızın desteklenmesi ve yaygınlaştırılması için ilgili sivil toplum kuruluşların, derneklerin faaliyetlerine destek veriyoruz. Yerel sanatçılarımızın da bu anlamda gittikleri yerlerde ya da yaptıkları TV programlarında Samsun'un kültürel ve sosyal faaliyetlerinin tanıtımı açısından önemli bir görev üstlenmiş oluyor. Zaman buldukça bu programlarda sizleri izleme fırsatı buluyorum. Gerçekten güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Sizlerin yapmış olduğu bu önemli çalışmalarda başarılar diliyor, ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret sonunda SAMÜSAD Başkanı Fehmi Mamal ve sanatçı Ümit Kurşun müzik albümlerini Başkan Fuat Köktaş'a takdim ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samüsad'dan Başkan Köktaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement