Sanat Gecesine Yaşlılar Damgasını Vurdu - Son Dakika
Yerel

Sanat Gecesine Yaşlılar Damgasını Vurdu

Sanat Gecesine Yaşlılar Damgasını Vurdu

Balıkesir'de ilk defa düzenlenen "Sanat Gecesi" büyük ilgi gördü.

15.03.2013 14:24

Balıkesir'de ilk defa düzenlenen "Sanat Gecesi" büyük ilgi gördü.

Salih Tozan Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede salon taşarken, vatandaşlar dışarıda bekledi. Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 1. Sanat Gecesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Canseven'in konuşmasıyla başladı. Daha sonra sahne alan Huzurevi Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu söylediği şarkılarla davetlilerden uzun süre alkış aldı. 7'den 70'ine kadar bir çok vatandaşın katıldığı Sanat Gecesi'nde şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Program Hacivat ve Karagöz oyunuyla devam etti. Özellikle çocukların ilgi gösterdiği oyunda büyükler de kendilerini gülmekten alamadı.

Balıkesir Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Korosu da sahne aldı. Aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlar 15 dakikalık molada kendilerini dışarı attı. Gecenin ikinci bölümünde ise Balıkesir yöresi halk oyunları gösterileri yer aldı. Gece Pamukçu, Savaştepe, Dursunbey, Sındırgı, Balya, İvrindi, Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Bandırma ilçelerinin halk oyunları ile son buldu.

Program sonunda Huzurevi Müzik Korosu Koordinatörü Nilgün Bulca, Halk Merkezi Korosu Müzik Koordinatörü İnan Çan, Halk Eğittim Merkezi Halk Oyunları Koordinatörü Sevinç Yaşar ve Drama Koordinatörü Cemal Gür'e Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Canseven tarafından plaket verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanat Gecesine Yaşlılar Damgasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement