Sanat Sokağında Veda Partisi - Son Dakika
Yerel

Sanat Sokağında Veda Partisi

Sanat Sokağında Veda Partisi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, vatandaşların 'Sanat Sokağı' olarak nitelendirdikleri, Barbaros Caddesi 3.Çıkmaz Sokağı buruk bir kutlamaya ev sahipliği yaptı.

05.06.2012 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, vatandaşların 'Sanat Sokağı' olarak nitelendirdikleri, Barbaros Caddesi 3. Çıkmaz Sokağı buruk bir kutlamaya ev sahipliği yaptı.

Sokak sakinleri, bir süre sonra aralarından ayrılacak olan yakın dostları Selda Karateke ve Mina Şahin adına veda partisi düzenlediler. Kafeler, çömlek işliği, resim atölyesi ve duvarlarındaki rengarenk sardunyalarıyla, vatandaşlar tarafından 'Sanat Sokağı' adını alan Barbaros Caddesi 3. Çıkmazı, kimi zaman tiyatro oyununa, kimi de gitar dinletisine sahne oluyor. Örnek sokak, bu kez veda partisine ev sahipliği yaptı. Karemel Kafe, Çiğdem Çömlekçilik, Nostaljik Elbise ile Dilan Kafe işletmecileri, bir süre sonra eğitim için Kanada'ya gidecek olan yakın dostları Selda Karateke ve Mina Şahin adına veda partisi düzenlediler.

Belediye Meclis Üyesi ve Bonjour Pansiyon işletmecisi Hatice Arga ile Şeref Çetin Tiyatrosu'ndan Şebnem Ergelen'in de katıldığı partide sokak sakinleri, Hatice Arga'dan çıkmazın adının Sanat Sokağı olarak değiştirilmesi için Meclis kararı alınmasını talep etmeleri ise dikkatlerden kaçmadı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanat Sokağında Veda Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement