Sandıklı'da CHP'nin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeliği Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sandıklı'da CHP'nin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeliği Aday Tanıtım Toplantısı

Sandıklı\'da CHP\'nin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeliği Aday Tanıtım Toplantısı

Sandıklı’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 30 Mart yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelikleri için gösterilen adaylar, seçim bürosunda yapılan toplantı ile partililere tanıtıldı.

20.02.2014 10:31

Sandıklı'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 30 Mart yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelikleri için gösterilen adaylar, seçim bürosunda yapılan toplantı ile partililere tanıtıldı.

CHP'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Özaydın, toplantıda yaptığı açıklamada, seçim bürosundaki çalışmalara partililerin eşleri ile birlikte katılmalarının kararlaştırıldığını söyledi. Özaydın, böylece partinin kadın kollarının daha aktif hale geleceğini ve partili arkadaşların birbirlerini daha iyi tanıyarak seçim çalışmalarının aile ortamına taşınacağını söyledi.

Daha sonra, İl Genel Meclisi adayları, Recep Kartal (Emekli Öğretmen), Ali Osman Yılmaz (Çiftçi/ Esnaf), Rahmin Orhan (Veteriner Hekim), Mustafa Kemal Yılmaz (Esnaf) ile, Belediye Meclisi adayları Raşit Güneş (Emekli Öğretmen), Koray Taşdemir (İnşaat Mühendisi), Ahmet Sallı (Emekli Öğretmen), Rıfat Yavuz (Zahireci), Ali Uslu (İnşaat Ustası), Nurettin Akgül (Esnaf), İsmail Çallıpınar (Emekli Banka Müdürü), İbrahim Yıldırım (Esnaf), Ali Işıkoğlu (Esnaf), Mustafa Coşkun (Esnaf) Ziya Avcı (TMO Emekli) Yunus Başçiftçi (Çiftçi), Tayfun Şeker (Eczacı Teknikeri) ile

Kontenjan adayı Abdullah Güler (Emekli Tarım Kredi Müdürü) ve Hatice Ermağan (Esnaf) partililere tanıtıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sandıklı'da CHP'nin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeliği Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement