Şanlıurfa'da Akpınar Deresi Ağaçlandırma Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Akpınar Deresi Ağaçlandırma Çalışmaları

Şanlıurfa\'da Akpınar Deresi Ağaçlandırma Çalışmaları

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki Akpınar Dere Islah Projesi'nin 3. etap bölümündeki proje ağaçlandırma çalışmaları ile devam ediyor.

27.09.2013 10:39

Karaköprü'nün içinden geçen 8 km uzunluğuna sahip, 370 bin m2 yeşil alanı olan etap etap gidilerek büyük bir kısmı bitirilen ve hizmete sunulan Karaköprü Akpınar Dere Islah Projesinin 3.etap kısmındaki çalışmalar ağaç dikme uygulaması ile devam ediyor.

Projenin tamamının içerisinde yeşil alanların, spor tesisleri ve çok güzel bir şekilde çocuk oyun merkezlerinin olduğu alanda 10 adet spor tesisi, 20 adet çocuk oyun merkezi, 20 adet fitnes spor aletlerinin bulundurmaktadır.

Gerçekleşen çalışmalar hakkında teknik bilgi veren Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Peyzaj Mimarı İbrahim Ünlü, 3.etabı yapılan projede yaklaşık 60-70 çeşit bitki türünün barındığını belirterek içeriğinde semt sahaları, tenis kortları, basketbol sahaları, yaya geçiş köprülerinin mevcut olduğunu belirtti.

Proje çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini gören vatandaşlar Karaköprü Belediyesine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek "Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'den Allah razı olsun, bu derenin ve çevresinin hayatını kurtardı" dediler.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Akpınar Deresi Ağaçlandırma Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement