Şanlıurfa'da Cumhuriyet Bayramı Mesajları - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Cumhuriyet Bayramı Mesajları

Şanlıurfa\'da Cumhuriyet Bayramı Mesajları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kent merkezinde bazı STK ve kurum amirleri yazılı mesajlar göndererek halkın bayramını kutladı.

29.10.2013 11:17

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ (MEHMET YAVUZ)

Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ise "Cumhuriyetimizin 90'uncu yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve coşkusunu yaşıyoruz" dedi.

Yavuz, "Türkiye Cumhuriyet Devleti'nin kuruluşundaki heyecan ve gururu 90. yılında yeniden hissediyoruz. Çağın gerektirdiği yenilikleri, büyük kalkınma hamlelerini kısa sürede gerçekleştiren ve Atatürk'ün önderliğinde halkıyla bütünleşerek muasır medeniyet yolunda kararlı adımlarla ilerleyen Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bugün de bağımsızlık ve toprak bütünlüğünden taviz vermeden, şanlı Türk Bayrağını dalgalandırmanın gurur ve onurunu yaşamaya devam etmektedir!" dedi.

ŞUTSO (SABRİ ERTEKİN)

Ertekin, mesajında, ülkenin geleceğinin Cumhuriyet ile daha aydınlık olacağını, aydınlık geleceğinin de sorumluluk taşıyan, sorunların üstesinden gelebilecek niteliğe sahip bilgili insanlarla sağlanacağını vurguladı. Ertekin, "Cumhuriyetimizi kuran, bugünlere getiren, Cumhuriyete hizmet eden herkese minnet borçluyuz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. yıldönümünde, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyor, bu duygu ve düşünceler içerisinde bütün Şanlıurfalı hemşerilerimizin, sanayici, işadamı üyelerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

TİCARET BORSASI (MEHMET KAYA)

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya da bayram mesajı gönderenler arasındaydı. Başkan Kaya mesajında, "İnsan hak ve özgürlükleri alanında, din ve vicdan hürriyeti noktasında ciddi mesafeler alan ülkemizin bu yönde daha da büyük ivmeler yakalayacağına olan inancımız her geçen gün daha da artıyor. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutlarım" şeklinde konuştu.

KAMU HASTANELER BİRLİĞİ (DR. TURHAN SULHAN)

Birlik Genel Sekreteri Dr. Sulhan ise açıklamasında şu sözlerine yer verdi: "Türkiye Cumhuriyeti'nin 90. yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur."

ŞANLIURFASPOR (FETHİ ŞİMŞEK)

Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, mesajında tüm ülkenin Cumhuriyet bayramını kutlayan, "Ulusumuzun, Türkiye Cumhuriyetini kuranlara minnet ve şükran duymaktadır. Türk insanı bugüne, bugünlere nasıl gelindiğini unutmayacak, aydınlık geleceğe sımsıkı sarılacaktır" dedi.

AK PARTİ (A. EMİN ÖNEN)

Ak Partili vekil A. Emin Önen ise mesajında, iç ve dış düşmanlara rağmen ülkemizi kimsenin parçalamayacağını, demokratik çözüm süreci ve yeni Anayasamızın da hayata geçirilmesiyle dil, din, ırk ayrımı yaparak kimsenin birliğimizi bozamayacaklarını ve bozmalarına da izin vermeyeceklerini, milletçe birbirimize dana fazla kenetlenmemiz gerektiğini söyledi. (İPEKYOL)

MHP (İBRAHİM OCAKOĞLU)

MHP İl Başkanı Ocakoğlu ise 'Dağılmış parçalanmış işgale uğramış bir İmparatorluktan tekrar bir millet egemenliğine ulaşmanın adıdır Cumhuriyet' dedi.

Ocakoğlu açıklamasının ilerleyen bölümlerinde şu sözlerine yer verdi: "Emperyalist hedeflerle tarih sahnesinden silinmek istenen Anadolu yarımadasından bir daha dönmemek üzere gönderilmek istenen bir milletin şanlı direnişinin adıdır Cumhuriyet . Tarih bir kez daha gösterdi ki, dünyanın en hızlı teşkilatlanan, zor hata imkansız olaylara karşı bir andan birleşen bu büyük milletin Anadolu da kesintisiz bin yıl yaşamayı başarmış tek millet olması tesadüf değildir."

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Cumhuriyet Bayramı Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement