Şanlıurfa'da İklimlendirme ve Soğutmaya Dikkat Çekildi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da İklimlendirme ve Soğutmaya Dikkat Çekildi

Şanlıurfa\'da İklimlendirme ve Soğutmaya Dikkat Çekildi

Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Ulusal ve Uluslar arası İklimlendirme ve Soğutma alanında çalışan firmalar öğrencilere bilgi vermek amacıyla fuar açtı.

26.11.2015 14:22

Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Ulusal ve Uluslar arası İklimlendirme ve Soğutma alanında çalışan firmalar öğrencilere bilgi vermek amacıyla fuar açtı.

Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda açılışı gerçekleştirilen fuara ilgi yoğun oldu. Çeşitli İlerden gelen İklimlendirme ve Soğutma alanında faaliyet gösteren firmalar, İklimlendirme ve Soğutma alanında okuyan il ve ilçelerden gelen çok sayıda öğrencilere firmalarının tanıtımı ve istihdam ile ilgili bilgileri aktardı. İstanbul'da bir firmanın İklimlendirme Uzmanı olarak çalışan İşadamı Vural Eroğlu, "Şanlıurfa'da bu tür organizasyonlara meydan veren bütün Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimini kutlamak istiyorum. Firmamız olarak Türkiye'nin istihdamına oldukça katkı sağlamaya çalışıyoruz. Şanlıurfa'da bu istihdamı sağlayamasak da burada eğitim gören arkadaşları alıp yurt içi veya yurt dışında istihdam ediyoruz" dedi. Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okul Müdürü Ramazan Öner, "Soğutma ve İklimlendirme günümüz bugün. Bu Fuar'ı gerçekleştirmemizde ki temel amaç dışarıdan gelen ulusal ve uluslar arası firmalar okulumuzda ki İklimlendirme ve Soğutma bölümünde ki öğrencilerine eğitim vermelerini sağlamak. Aynı şekilde İlçelerimizde bulunan İklimlendirme ve Soğutma bölümündeki öğrencilere Harran Üniversitesi'nde yine bu alanı okuyan öğrencilerimizi davet ettik. Firmalar ve yeni teknolojiyle öğrencilerimizi tanıştırmak haberdar etmek amacıyla bu eğitim faaliyetlerini düzenliyoruz. Bu tür eğitim faaliyetlerimize Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak farklı bölümlerin çalışmalarıyla devem edeceğiz" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da İklimlendirme ve Soğutmaya Dikkat Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement