Şanlıurfaspor'da Taraftar Sitemkar - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor'da Taraftar Sitemkar

Şanlıurfaspor\'da Taraftar Sitemkar

Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, taraftarın aynı çatı altında birleşmesine yönelik tekliflerde bulunan Urfaspor'a Balıkesir maçını örnek gösterdi.

11.11.2013 12:07  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendi evinde çıktığı 7 maçtan sadece 2'sinde galibiyet alan Urfaspor'da son Samsun beraberliği ile birlikte moraller yine bozulurken, taraftardan yönetime tepki yükseldi. Önceki haftalarda taraftarın birleşmesi yönündeki çağrıların yapıldığı Urfaspor'a göndermede bulunan taraftar, Balıkesir maçını örnek göstererek, "Kulüp önce kendi arasındaki parçaları birleştirmelidir" diye çağrıda bulundu.

TUĞBAY: SAMSUN MAÇINDA KAHROLDUK

Açıklamasında Samsun maçında Urfaspor'un sergilediği futbolu da eleştiren Taraftarlar Derneği Başkanı Tuğbay, "Maçı izlerken kahrolduk. Takım sanki kendi evinde değil de deplasmanda oynuyor gibi bir futbol sergiledi. Biz taraftarın dilinden anlayan yöneticileri artık Urfaspor'da görmek istiyoruz. Bunun için de acil olarak olağanüstü kongre çağrısında bulunuyoruz. Bununla birlikte takımın başına çok acil kariyerli bir hocanın getirilmesini istiyoruz" dedi.

'YÖNETİCİLER ARASINDA PARÇCALANMA VAR'

Tuğbay açıklamasında ayrıca Balıkesir maçını da örnek göstererek maça sadece 3 yöneticinin katıldığını söyledi. Tuğbay, "Taraftarı tek çatı altında toplamak isteyenlerin kendileri parça parça olduklarının farkında değiller. Yazık günah değil mi? Bunun içinde kulüp Başkanı Fethi Şimşek'ten öneri bekliyoruz. Başkan Şimşek bu sorunları artık çözmelidir" diye konuştu.

'KİMSE BİZDEN ARTIK BİRLEŞME BEKLEMESİN'

Başkan Tuğbay açıklamasının son cümlelerinde ise kulüp yöneticilerinden bazı isimlerin bir takım taraftar grubuna destekte bulunduğunu da sözlerine ekledi. Tuğbay, "Biz gidip sağdan soldan üyelerimize bilet almak için kapı kapı para ararken, bir yönetici yüzlerce kombine veriyor. Tek kelime ile yazıklar olsun. Onun için kimse artık Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği'nden birleşmeyi beklemesin. Şanlıurfaspor taraftarı şunu bilsin ki; parçalanmanın tek sebebi Şanlıurfaspor yöneticileridir. Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz" dedi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor'da Taraftar Sitemkar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement