Şanlıurfaspor Tesislerindeki Eksiklikler Giderilecek - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor Tesislerindeki Eksiklikler Giderilecek

Şanlıurfaspor Tesislerindeki Eksiklikler Giderilecek

Beraberindeki heyet ile İl Özel İdaresi GAP Vadisi Tesislerini gezen Vali Celalettin Güvenç, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

26.11.2013 12:52  Güncelleme: 12:56

Hafta sonu eski tesislerden GAP Vadisine taşınan Şanlıurfaspor kulübünü yeni yerinde ziyaret eden Vali Güvenç, eksiklikleri yerinde tespit ederek giderilmesi için yetkili birimlere talimat verdi.

Kendisini karşılayan İl Özel idaresi Genel Sekreteri ve Şanlıurfaspor Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu'ndan çalışmalar ile ilgili bilgi alan Vali Güvenç, bir an önce eksikliklerin giderilmesini ve tesislerin tamamen faaliyete girmesini istedi.

Büyükhatipoğlu'nun yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı ve Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu Mustafa Yavuz ve İbrahim Güllüoğlu, Kulüp İdare Amiri Vedat Bucak, İdari İşler Sorumlusu Ömer Eyyüpoğlu, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yanmaz, Mehmet Kaya ve Müteahhit Sedat Sağır da Vali Güvenç'e gezisi sırasında eşlik eden isimler oldu.

Tesisleri çok beğendiğini ifade eden Vali Güvenç, yeni tesislerin takıma yaraşır şekilde olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor Tesislerindeki Eksiklikler Giderilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement