Saray Belediye Başkanı koltuğunu öğrenciye devretti - Son Dakika
Yerel

Saray Belediye Başkanı koltuğunu öğrenciye devretti

Saray Belediye Başkanı koltuğunu öğrenciye devretti

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Cengiz Topel İlkokulu öğrencilerinden Buğlem Çağıla devretti. Buğlem Başkan ve başkan yardımcıları, belediyenin hizmetleri ve sorumluluk alanları hakkında bilgilendirildi. Buğlem Başkan, sokağına çöp konteyneri getirilmesi talimatını verdi. Başkan Yardımcısı Kadir Onur Atansoy ise okulunun bayrak direğinin onarılmasını istedi.

24.04.2023 11:29  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Cengiz Topel İlkokulu öğrencilerinden Buğlem Çağıl'a devretti.

Başkan Erkiş, 23 Nisan dolayısıyla başkanlık koltuğunu Cengiz Topel İlkokulu öğrencilerinden Buğlem Çağıl'a emanet etti. Başkanlık koltuğuna Buğlem Çağıl otururken, Başkan Yardımcıları Buğlem Er ve Kadir Onur Atansoy oldu.

Buğlem Başkan, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal'a evinin bulunduğu Beybaba Sokak'taki metruk binaların yıkılmasını, sokak köpeklerinin kontrol altına alınmasını istedi. Minik Başkan Buğlem, sokağına çöp konteyneri getirilmesi talimatını verdi. Başkan Yardımcısı Kadir Onur Atansoy ise okulunun bayrak direğinin onarılmasını, okulundaki saha çizgilerinin ve kalelerinin bakımının yapılmasını istedi. Buğlem Başkan ve başkan yardımcılarının talimatlarını not alan Başkan Yardımcısı Ünal, talimatların en kısa sürede yerine getirileceğini kaydetti.

Buğlem Başkan ve başkan yardımcıları ile yakından ilgilenen Başkan Erkiş, belediyenin hizmetleri ve sorumluluk alanları hakkında Buğlem Başkan ve yardımcılarına bilgi verdi. Buğlem Başkan'ın tüm talimatlarının yerine getirileceğini aktaran Erkiş, çocuklara ve öğretmenlerine özel olarak tasarlanan Atatürk portresini hediye etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Saray Belediye Başkanı koltuğunu öğrenciye devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement