Sarıçam Belediye Meclisinde Encümen ve Komisyon Seçimleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sarıçam Belediye Meclisinde Encümen ve Komisyon Seçimleri Yapıldı

Sarıçam Belediye Meclisinde Encümen ve Komisyon Seçimleri Yapıldı

Sarıçam Belediye Meclisinin Nisan ayı olağan çalışması tamamlandı.

07.04.2013 13:04

Sarıçam Belediye Meclisinin Nisan ayı olağan çalışması tamamlandı. Belediye meclisinin son çalışma gününde komisyon ve encümen seçimleri gerçekleştirildi.

Sarıçam Belediye Meclisinin Nisan ayı olağan toplantılarına Başkan Vekili Ali Acembekiroğlu başkanlık yaptı. Belediye meclisi Nisan ayı çalışmalarında gündeminde bulunan konuları karar bağlarken, son çalışma gününde komisyon seçimleri ve encümen seçimi yapıldı. İlk defa kadın-erkek eşitlik komisyonun da kurulduğu ve üye seçimi yapıldığı Sarıçam meclisinde son olarak encümen seçimi gerçekleştirildi. Encümen seçimleri için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) grupları ayrı ayrı adaylar belirledi. Seçim sonunda AK Parti grubun aday gösterdiği Metin Eker, Cabbar Konuk ve İbrahim Nuri Eyi, son bir yıl için encümen olarak seçildi.

Bu arada MHP Meclis üyesi Vedat Ağaoğlu, bir süredir hasta olan ablası Ulviye Gürbüz'ü (59) kaybetti. İncirlik Merkez Caminde kılınan cenaze namazının ardından İncirlik Mezarlığında defnedilen Gürbüz'ün cenazesine Sarıçam belediye Meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile bürokratları da katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıçam Belediye Meclisinde Encümen ve Komisyon Seçimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement