Sarıçam'da 30 Okulda Sbs Deneme Sınavı - Son Dakika
Yerel

Sarıçam'da 30 Okulda Sbs Deneme Sınavı

Sarıçam\'da 30 Okulda Sbs Deneme Sınavı

Sarıçam Belediyesi tarafından ilçede eğitim gören ilk öğretim okulu 6., 7., 8.Sınıf öğrencilerine dönük seviye belirleme sınavı gerçekleştirildi.

15.01.2012 14:27

Sarıçam Belediyesi tarafından ilçede eğitim gören ilk öğretim okulu 6., 7., 8. Sınıf öğrencilerine dönük seviye belirleme sınavı gerçekleştirildi.

Sarıçam Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel bir dershanenin katkıları ile gerçekleştirilen SBS deneme sınavının startı Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulunda verildi.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, sınavla ilgili yaptığı değerlendirmede ilçede Fen Lisesi ve Anadolu liselerini daha çok öğrencinin kazanması için ilçe milli eğitim müdürlüğü ve özel eğitim kurumları ile işbirliği yaptıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. İlçede bulunan 30'un üzerindeki ilköğretim okulunda gerçekleştirilen deneme sınavının startının verilmesine ilçe milli eğitim müdür yardımcıları Yunus Güngör, Mehmet Özkan ve Okul Müdürü Hamdi Yardımcı'da katıldı.

İlki 2010-2011 eğitim öğretim döneminde gerçekleştirilen deneme sıvanın bu yıl ikincisi düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Özkan, bu deneme sınavının belediyenin katkıları ile daha fazla yapma arzusunu taşıdıklarını belirterek, "Sınavın soruları ilçede eğitim ve öğretim faaliyetinde bulunan okulların öğretmenleri ve dershane öğretmenleri hazırladı. Belediyemiz de baskı ve sınav kitapçıklarının dağıtımını üstlendi" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıçam'da 30 Okulda Sbs Deneme Sınavı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement