Sarıgöl'de 8. Sultaniye Üzüm Festivali Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de 8. Sultaniye Üzüm Festivali Toplantısı

Sarıgöl\'de 8. Sultaniye Üzüm Festivali Toplantısı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 14-16 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 8.Sultaniye Üzüm Festivali öncesi toplantı düzenledi.

22.06.2012 14:17

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 14-16 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 8. Sultaniye Üzüm Festivali öncesi toplantı düzenledi.

Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer Karcı, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd. Üsteğmen Gencay Taşdemir, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek, resmi daire amirleri, sivil toplum temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları katıldı. 14-16 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Sarıgöl 8.Sultaniye Üzüm Festivali'nin daha güzel olması ve üzümün, ilçenin tanıtılması için yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda bir konuşma yapan Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, "Sarıgöl 8.Sultaniye Üzüm Festivali'nin artık uluslararası bir festival haline getirilmesi gerekmektedir. Sarıgöl Sultaniye Üzümü, dünyanın dört bir yanına gitmektedir. Festivalde tüm yükü belediyeye atmak doğru değildir. Herkes elini taşının altına koymak zorundadır. Yapılacak olan festivalin üzümün yanında, ilçemizi de en iyi şekilde tanıtmak için, elimizden geleni birlikte el ele vererek yapmak daha doğru olacaktır." dedi.

Sarıgöl 8.Sultaniye Üzüm Festivali toplantısında bir konuşma yapan Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı ise "İlk festivalimizi yapma fikrini ortaya attığımızda başaracak mıyız, yoksa başaramayacak mıyız? Kuşkusu vardı. Ama her yıl geçen festival dönemlerinden daha iyisini yapmaya başladık. Sarıgöl Sultaniye Üzüm Festivali sizlerin sayesinde haklı yere geldi. Bu yıl 14-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 8.Sarıgöl Sultaniye Üzüm Festivali için görev bölümü yaparak daha güzel geçmesini sağlayacağız. Festivalimizde üzüm yarışmasının yanında,çeşitli etkinliklere de yer vermekteyiz. Birlikte daha güzel festivallere imza atacağımıza inanmaktayım." dedi. Konuşmaların ardından toplantıya katılanlar yeni festival için görev bölümü yaptılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de 8. Sultaniye Üzüm Festivali Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement