
Türkiye üzüm üretiminde önemli bir paya sahip olan Sarıgöl'de, 8 saatlik işçi yövmiyeleri, geçen yıla göre 5 lira artışla 32 lira olarak belirlendi.
Kaymakam Mustafa Hamit Yazıcı başkanlığında Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Ömer Karcı, İlçe Gıda-Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Toy, Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen ile işçi ve üzüm üreticilerinin temsilcileri katıldı.
Toplantıda 2013 yılı üzüm işçilerinin ücretleri karşılıklı fikir alış verişiyle belirlenerek imza altına alındı.
20 Temmuz 2013'den geçerli olmak üzere üzüm kesimi için 8 saatlik yövmiye ücreti, geçen yıla göre 5 lira artışla 32 lira olarak belirlendi. - Manisa
Son Dakika › Yerel › Sarıgöl'de Üzüm İşçilerinin Yövmiyesi 5 Lira Artırıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?