Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Taraftarlar Derneği, Başkan Selçuk'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Taraftarlar Derneği, Başkan Selçuk'u Ziyaret Etti

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Taraftarlar Derneği, Başkan Selçuk\'u Ziyaret Etti

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Günay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ziyaret ettiler.

11.06.2014 16:45

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Günay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'u makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Futbol Takımının sorunları ve başarısı için yapılması gereken çalışmalar karşılıklı konuşularak masaya yatırıldı. Sarıgöl Belediye başkanı Necati Selçuk, Manisa Süper Amatör ligde mücadele veren Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor 'un daha iyi başarılara imza atması için gereken desteği vereceğini söz verdi. Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Taraftarları Derneği Başkanı Hasan Günay, ziyaretin olumlu geçtiğini belirterek" Başkanımızdan ilçemizin tek futbol takımı olan Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor'a destek sözü verdi. Mutlu olduk." dedi. Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Günay ve taraftarlar Lideri Ahmet Harun Şen ile birlikte Belediye Başkanı Necati Selçuk'a arkasında kırmızı-beyazlı"Necati Selçuk"yazılı forma ile "Dallas Tayfa" yazılı atkı hediye ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor Taraftarlar Derneği, Başkan Selçuk'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement