Sarıkamış'ta Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Sarıkamış\'ta Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Sarıkamış'ta 3-5 Ocak tarihlerinde düzenlenecek Sarıkamış Şehitlerini Anma programı öncesinde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

16.12.2013 14:39  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış ilçesinde 3-5 Ocak tarihlerinde düzenlenecek "Sarıkamış Şehitlerini Anma" programı öncesinde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Muhammed Gürbüz, toplantıda yaptığı konuşmada, "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" anma programı öncesinde ilçede üç gün devam edecek etkinliklerde görev alacak personel ve kurum yöneticileriyle durum değerlendirmesi için toplandıklarını söyledi.

Etkinliklerde herhangi bir aksaklığa meydan vermemek adına şimdiden tüm çalışmalara başladıklarını dile getiren Gürbüz, "Etkinlikler kapsamında ilçemize yaklaşık 30 bin kişinin geleceği tahmin ediliyor. Bunun için görevli olan tüm birimler, çalışmalarını sağlıklı bir şekilde yürütmesi ve koordineli çalışması lazım. Sarıkamış'ın adına yakışır şekilde misafirlerimizi ağırlamak durumundayız" dedi.

Gürbüz'ün konuşmasının ardından kaykakamlığın Ar-Ge birimi tarafından tören alanının ve etkinliklerin yapılacağı güzergahların üç boyutlu gösterimi yapıldı.

Toplantıya, 9'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Emniyet Müdürü Murat Taştan ve Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement