Sarıkamış şehitleri için pedal çevirdiler - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış şehitleri için pedal çevirdiler

Sarıkamış şehitleri için pedal çevirdiler Şehitler Karasu'da dualarla anıldı Sakarya'nın Karasu ilçesinde Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu düzenlendi.

06.01.2023 12:36  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış şehitleri için pedal çevirdiler

Şehitler Karasu'da dualarla anıldı

SAKARYA - Sakarya'nın Karasu ilçesinde Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu düzenlendi. Karasu Kaymakamlığı önünde başlayan program, Kuyumcullu Mahallesi'nde dua ve çorba ikramı ile sona erdi.

Sarıkamış Şehitleri'nin 108. yılı nedeniyle Karasu'da etkinlikler yapıldı. 108 yıl önce Sarıkamış Harekatı sırasında donarak şehit düşen 78 bin Mehmetçik için Bisiklet Turu düzenlendi. Karasu Kaymakamlığı ile Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen programa çok sayıda kişi katıldı. Karasu Kaymakamlığı önünde toplanan protokol ile vatandaşlar, bisikletleriyle Kuyumcullu Mahallesi'ne hareket etti. Mahalle nüfusuna kayıtlı 3 Sarıkamış şehidi ve nezdinde tüm şehitler Kuyumcullu Mahallesi'ndeki Sarıkamış Şehitleri için yapılan heykelin önünde dualarla anıldı. Kuyumcullu Mahallesi'ndeki programda Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı ile Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç şehitleri anan kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra dua edildi ve ardından çorba ikramında bunuldu.

Sarıkamış şehitleri için pedal çevirdiler
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış şehitleri için pedal çevirdiler - Son Dakika


Advertisement