'Sarıkiraz Köyü Ağası' Kütahya Cezaevi'nde de Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

'Sarıkiraz Köyü Ağası' Kütahya Cezaevi'nde de Sahnelendi

\'Sarıkiraz Köyü Ağası\' Kütahya Cezaevi\'nde de Sahnelendi

Tavşanlı'da, merhum Fevzi Coşkun'un yazdığı 'Sarıkiraz Köyü Ağası' isimli tiyatro oyunu, Kütahya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda sahnelendi.

02.05.2013 18:03

Tavşanlı'da, merhum Fevzi Coşkun'un yazdığı 'Sarıkiraz Köyü Ağası' isimli tiyatro oyunu, Kütahya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda sahnelendi.

Oyunun ilgi gördüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Sosyal Belediyeciliğin gereklerinden olan tiyatro oyunlarını halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz.Belediyemize başvuru sonucu KütahyaE Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki kader mahkumlarına 3 seans olarak sahnelenmiştir.Bilindiği gibi, oyun merhum Fevzi Coşkun tarafından yazıldı. Oyun sahnelendiği her yerde yoğun ilgi görmektedir" diye konuştu.

(EFE)

02.05.2013 17: 53: 20

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Sarıkiraz Köyü Ağası' Kütahya Cezaevi'nde de Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement