Sarıyer Gündüz Bakımevleri 29 Ekim'i Kutladı - Son Dakika
Yerel

Sarıyer Gündüz Bakımevleri 29 Ekim'i Kutladı

Sarıyer Gündüz Bakımevleri 29 Ekim\'i Kutladı

Sarıyerli minikler, Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı stadında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için bir araya geldi. Gündüz Bakımevleri’nin 4-5 yaş arası öğrencilerinin yer aldığı gösteride çocuklar, Cumhuriyet Bayramı’nı bando-ritim performansı ile karşıladı. Programda ayrıca Sarıyer Belediyesi Sivil Savuma Birimi köpeği Şilan, çocuklar için minik bir şov yaptı.

24.10.2022 14:10  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyerli minikler, Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı stadında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için bir araya geldi. Gündüz Bakımevleri'nin 4-5 yaş arası öğrencilerinin yer aldığı gösteride çocuklar, Cumhuriyet Bayramı'nı bando-ritim performansı ile karşıladı. Programda ayrıca Sarıyer Belediyesi Sivil Savuma Birimi köpeği Şilan, çocuklar için minik bir şov yaptı.

Sarıyer Belediyesi Gündüz Bakımevi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Çayırbaşı stadında kutladı. Çayırbaşı Neslican Tay, Bahçeköy Mehmet Sönmez, Maden Yunus Emre, Ferahevler Doğan Cüceloğlu, Ayazağa Lotus Çiçeği, Derbent Sümeyye Boyacı, Kasapçayırı Dilek Terimer, Büyükdere Açelya ve Reşitpaşa Halit Ayar Bakımevi'nden çocuklar, Çayırbaşı Stadı'nı kırmızı beyaza boyadı. Yaklaşık bir aydır hazırlık yapan minik öğrencilerin hazırladığı bando-ritim gösterisi ayakta alkışlandı.

"CUMHURİYET'E SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Etkinliğe katılarak bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, öncelikle çocukları yarınlara yetiştiren, toplumun temeli olan öğretmen ve velilere teşekkür etti. Genç, "Cumhuriyeti hala en derinden hissediyoruz, hissedemeyenlere bu görüntü bir ders olsun. Cumhuriyet bayramımız şimdiden kutlu olsun. Bu memleket, çok kadim bir memleket. Her bir köşesinde faklı bir kültür görüyoruz. Atalarımızın emanetlerini görüyoruz. İşte bu çocuklarla o değerlere sahip çıkacağız. Sorumluluklarımız çok fazla. Biz çok şanslıyız çünkü Atatürk'ümüz vardı, bu şansı devam ettirmek zorundayız" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Sarıyer Gündüz Bakımevleri 29 Ekim'i Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement