Şarköyspor'un Çim Sahası Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Şarköyspor'un Çim Sahası Yapılıyor

Şarköyspor\'un Çim Sahası Yapılıyor

İki sezondur tüm maçlarını ilçe dışında oynayan Şarköyspor'un çim sahasına kavuşmasına kısa bir süre kaldı.

23.05.2013 12:19

İki sezondur tüm maçlarını ilçe dışında oynayan Şarköyspor'un çim sahasına kavuşmasına kısa bir süre kaldı. AK Parti Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurd ve İl Genel Meclis Üyesi Recep Kanter "Çim saha yapım çalışmaları hızla devam ediyor, Temmuz ayı sonunda saha tamamlanmış olacak, Şarköyspor ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi.

Yurtkur Kredi Yurtlar Kurumu Şarköy Öğrenci Yurdu arkasındaki Hazine'ye ait 22 bin m2 arazinin 9 bin m2'sinin çim saha yapılması ihalesi 7 Temmuz 2013 tarihinde yapıldı. İhaleyi alan Ses Spor Ekipmanları Şirketi 10 Nisan'da başladığı hafriyat çalışmalarını hızla devam ettiriyor. AK Parti İlçe Başkanı Osman Kurd, İl Genel Meclis Üyesi Recep Kanter ve partililer çalışmaları yerinde gördüler.

AK Parti Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurd, Şarköyspor Başkanı Hakan Adalıoğlu'ndan gelen talep üzerine harekete geçtiklerini ifade ederek " Çim sahaları olmadığı için Tekirdağ Süper Amatör Lig maçlarını iki sezondur Malkara ve Tekirdağ'da oynadıklarını, bu ihtiyacın gerekliliğini bize bildirdi. Biz de milletvekillerimiz Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi'ye durumu aktardık. Onların girişimleriyle ihale süreci başlatıldı. Çalışmaları geldik yerinde gördük, Temmuz ayı sonuna kadar saha yapılarak suni çimle kaplanacak. Şarköspor'a ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Recep Kanter konu hakkında şu bilgileri verdi; Şarköylü gençlerimiz çim sahamız olmadığı için yıllardır dışarıda oynamak zorunda kalıyorlardı. İl Genel Meclisinden Şarköy çim sahası için 2012 yılında 150 bin TL ödenek çıkardık. Bu paranın yetersiz olması nedeniyle, 50 bin TL'sini Kapalı Spor Salonunun tadilatı için ayırdık. Bu parayı Hayrabolu'nun bütçesinden aldığımız için daha sonra iade ettik. Kaymakamlıkta çim saha ile ilgili geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi. Burada sahanın hükümet tarafından yapılması konusunda girişim başlatılması kararlaştırıldı. AK Parti Hükümeti gerekli desteği vererek çim sahanın yapılması için çalışmaları başlattı. Gençlerimiz bundan sonra, dışarıda oynamaktan kurtularak modern bir çim sahaya kavuşacak."

Çim sahanın bulunduğu arazi toplam 22 bin m2, bunun 9 bin m2'sine çim saha yapılacak. Geri kalan kısım tribün ve sosyal tesisler için değerlendirilecek.

23.05.2013 12: 06: 04

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şarköyspor'un Çim Sahası Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement