Seçmen Kağıtları Muhtarlara Geldi - Son Dakika
Yerel

Seçmen Kağıtları Muhtarlara Geldi

Seçmen Kağıtları Muhtarlara Geldi

1 Kasım’da yapılacak 2015 Türkiye Genel Seçimleri için seçmen bilgi kağıtları muhtara teslim edildi.

08.10.2015 10:40

1 Kasım'da yapılacak 2015 Türkiye Genel Seçimleri için seçmen bilgi kağıtları muhtara teslim edildi.

Manisa'nın Kula ilçesinde genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar için güncellenen listeler ve seçmen bilgi kağıtları ilçe seçim kurulu tarafından muhtarlara teslim edildi. Seçmen bilgi kağıtları muhtarlar tarafından dağıtılmaya başlandı.

Kula Yurtbaşı Mahalle Muhtarı Osman Kaşıkçı, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimlerde oy kullanmak için gerekli olan seçmen kağıtlarını teslim aldıklarını ve kağıtların muhtarlıklarda olduğunu belirterek vatandaşlara seçmen kağıtlarını almaları çağrısında bulundu.

Kaşıkçı, "İlçe seçim kurulu tarafından seçmen bilgi kağıtları bize 5 Ekim tarihi itibariyle verildi. Bizlerde seçmen kağıtlarımızı matbaada kestirerek vatandaşlarımıza dağıtmak için hazırlığımızı tamamladık. Bugünden itibaren biz de seçmen bilgi kağıtlarını dağıtmaya başladık" dedi.

Kaçıkçı sözlerini şöyle tamamladı: "Vatandaşlar ayrıca, Yüksek Seçim Kurulu'nun internet sitesinden hangi sandıkta oy kullanacaklarını öğrenebilirler. Kimlik veya sürücü belgesiyle seçimde oy kullanabilirler." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seçmen Kağıtları Muhtarlara Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement