Selçuk Ticaret Odası Seçime Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Selçuk Ticaret Odası Seçime Hazırlanıyor

Selçuk Ticaret Odası Seçime Hazırlanıyor

16 Haziran Pazar günü yapılacak olan Selçuk Ticaret Odası seçimlerinin, oldukça heyecanlı geçmesi bekleniliyor.

23.05.2013 08:25  Güncelleme: 08:59

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) bağlı oda ve borsalarda seçim heyecanı devam ediyor. 16 Haziran Pazar günü yapılacak olan Selçuk Ticaret Odası seçimlerinin, oldukça heyecanlı geçmesi bekleniliyor.

Selçuk Ticaret Odası Başkanlığına aday olduğu yönündeki söylentilere açıklık getiren inşaat mühendisi Halil Düztaş, "Ben Oda Başkanlığına değil, kendi meslek gurubum olan 5.Meslek grubundan Meclis üyeliğine adaylığımı açıkladım" dedi.

Şu ana kadar mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Yelken ve iş adamı Koray Yolcu'nun adaylığının açıklandığı Oda seçimlerinde, Halil Düztaş ise adaylığı konusunda çıkan söylentilerin doğru olmadığını söyledi. Herhangi bir liste hazırlığı olmadığını, bir listeyi de desteklemediğini kaydeden Düztaş, "Gurubumdaki meslektaşlarıma yararlı olabileceğime inandığım için 5. Meslek gurubundan meclis üyeliğine adaylığımı açıkladım" diyerek, Oda Başkanlığına aday olmadığını kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk Ticaret Odası Seçime Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement