Selçuk ve Bülbül'den Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Selçuk ve Bülbül'den Başkan Ergün'e Ziyaret

Selçuk ve Bülbül\'den Başkan Ergün\'e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili aday adayları Nurhan Selçuk ve Nurullah Bülbül’ü makamında ağırladı.

06.04.2015 16:58

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili aday adayları Nurhan Selçuk ve Nurullah Bülbül'ü makamında ağırladı. Başkan Ergün, Selçuk ve Bülbül'ün aday adaylıklarının MHP'ye, Manisa'ya ve kendilerine hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ergün'ü başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik eden Nurhan Selçuk, geçtiğimiz dönemde de Milletvekili adayı olarak seçim çalışmalarında yer aldığını söyledi. Kadınlarla çok daha güzel şeyler başarılabileceğini belirten Selçuk, "Kadın adayların çoğalmasıyla MHP'nin milletvekili sayısını arttıracağını düşünüyorum. Bu düşünceyle bu yola çıktım. Ne kadar sayımızı arttırırsak o kadar güzel olur" şeklinde konuştu.

Geçmiş dönemlerle kıyaslandığında Manisa'nın kasaba havasından kurtulduğunu dile getiren Nurullah Bülbül ise, "Daha önceden de aday adaylığım olmuştu. Siyaseti seviyorum. 40 yıldır bu davanın içerisindeyim. Manisa'ya ve ülkemize hizmet edebilmek için bu göreve talip oldum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Selçuk ve Bülbül'ün aday adaylıklarının MHP'ye, Manisa'ya ve kendilerine hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk ve Bülbül'den Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement