Selendi’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Selendi’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Selendi’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı
 Güncelleme: 

Manisa’nın Selendi ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü, düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Manisa'nın Selendi ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü, düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Devlet Bahçeli Kent Meydanı'nda düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Törende, Kula Kaymakamı ve Selendi Kaymakam Vekili Talha Altuntaş ile Selendi Belediye Başkanı Murat Daban tarafından anıta çelenk bırakıldı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Uzman Jandarma Serkan Erdem, gazilerin vatanın bağımsızlığı ve milletin huzuru için gösterdiği fedakarlıklara dikkat çekerek, "Gazilerimiz, milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir" ifadelerini kullandı.

Törenin ardından Milli Mücadele kahramanlarından İhsanoğlu Mehmet Efe'nin Selendi İlçe Mezarlığı'ndaki kabri ziyaret edildi. Kabir başında okunan dualarla Mehmet Efe ve Milli Mücadele kahramanları rahmetle anıldı.

Öte yandan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Selendi İlçe Müftülüğü tarafından da sabah namazının ardından şehitler ve ebediyete intikal eden gaziler için mevlit okutularak dualar edildiği bildirildi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement