Serdivan Fikir Sanat Akademisi'ne 12 Günde Bin Kişi Başvurdu - Son Dakika
Yerel

Serdivan Fikir Sanat Akademisi'ne 12 Günde Bin Kişi Başvurdu

Serdivan Fikir Sanat Akademisi\'ne 12 Günde Bin Kişi Başvurdu

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nin (SFSA) güz dönemi yoğun ilgi gördü.

16.11.2015 17:25

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi'nin (SFSA) güz dönemi yoğun ilgi gördü. Yeni dönem kayıtlarını 1 Kasım itibari ile internet sayfasından online olarak alan Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi'ne 12 günlük kayıt dönemi içinde yaklaşık bin kişi başvurdu.

Akademik Kültürel Çalışmalar, Sosyal Kültürel Çalışmalar, Edebiyat Çalışmaları, Yaratıcı Tasarım, Sinema ve Geleneksel Sanatlar Çalışmaları başlıklarında 6 farklı programda toplam 23 ayrı derse müracaat eden katılımcılar, akademik jüri tarafından 8 gün süren mülakatların ardından programlara yerleştirildi.

Türkiye'nin ünlü hocalarını altı hafta boyunca Serdivan'da ağırlayacak olan Fikir ve Sanat Akademisi güz döneminde yeni bir programı da hayata geçiriyor. "Müzik Akademisi" ile alanında kariyer yapmış ünlü isimler; Doğan Dikmen, Ferdi Koç, Haci Bekir Kurşunet ve Abdullah Uysal konservatuvar formatında verilecek eğitimlerle müziğe dair tüm incelikleri Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi'nde öğrencileriyle paylaşacak. 6 haftalık eğitimin ardından Müzik Akademisi öğrencileri bilgilerini notalara dökerek verecekleri konserle eğitimlerini tamamlayacak.

Konu ile ilgili Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi'nden yapılan açıklamada, programlara gösterilen ilginin, kültür ve sanat adına yapılan çalışmalardan duyulan memnuniyeti de gösterdiği ifade edilirken, Akademi'nin yeni dönem açılışının 16 Kasım Pazartesi itibari ile İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümü, Felsefe Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cengiz Çakmak'ın 'Felsefe Meseleleri' dersiyle yapılacağı belirtildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serdivan Fikir Sanat Akademisi'ne 12 Günde Bin Kişi Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement