Şereflikoçhisar'da Belediye Başkanı Polat, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Şereflikoçhisar'da Belediye Başkanı Polat, Mazbatasını Aldı

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde belediye başkanlığına seçilen AK Parti Adayı Ferda Polat, belediye meclis üyeleriyle mazbatasını aldı.

04.04.2014 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde belediye başkanlığına seçilen AK Parti adayı Ferda Polat, belediye meclis üyeleriyle mazbatasını aldı.

Başkan Polat, Adalet Saray'ında düzenlenen törende AK Parti, MHP ve CHP'den seçilen belediye meclis üyeleriyle mazbatasını aldı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Gökşen'den mazbatasını alan Belediye Başkanı Ferda Polat, birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerin tamamlandığını ifade ederek, "Şereflikoçhisar üzerine düşeni yaptı. Biz de halka elimizden gelen bütün hizmeti seferber edeceğiz. Seçim sürecinde hiçbir vatandaşımızın kılına zerre kadar zarar gelmedi. Önümüzdeki sürecin de böyle geçeceği kanaatindeyim" diye konuştu.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Gökşen de seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bundan sonra artık hizmet zamanı. Bununla alakalı herkes kendi projesini ortaya koyarak yürütecek. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı ve heyeti olarak iyi bir seçim yönetmeye çalıştık. Güvenlik ve diğer hususlara bizlere verdiğiniz yardımdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Törende, AK Parti İlçe Başkanı Memiş Çelik, MHP İlçe Başkanı Sinan Ekinci ve CHP İlçe Başkanı Celal Ünsal da birer konuşma yaptı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şereflikoçhisar'da Belediye Başkanı Polat, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement