Seydişehir'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Seydişehir'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Seydişehir\'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Ramazan etkinlikleri tasavvuf musikisi dinletisi ile devam ediyor.

10.06.2017 16:23

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Ramazan etkinlikleri tasavvuf musikisi dinletisi ile devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi bu yıl teravih namazı sonrası düzenlediği Ramazan etkinliklerinde ilahiler, kasideler ve Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile şehirde Ramazan coşkusu yaşanmasına katkı sağlıyor. Seydişehir'de faaliyet gösteren ve 1986 yılından bu yana konserleri ile Seydişehir'in adını duyuran Seydişehir Musiki Derneği, Seydişehir Belediyesi Ramazan ayı Etkinlikleri çerçevesinde Seydişehirlilere güzel bir akşam yaşattı. Unutulmaya yüz tutan Ramazan ayı geleneklerinin unutulmasını önlemek, birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirerek sosyal yaşantımızı renklendirmek amacıyla her yıl Ramazan ayında tamamı gönüllülerden oluşan dernek ve korosu tasavvuf konseri dinleyicilerin beğenisini aldı.

"İçinde yaşadığımız bu topraklar, bu ilçe ile ne kadar övünsek azdır" diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Seydişehir kültür yapısı, insanlığı ve medeniyeti ile bir çok ili geride bırakan bir ilçe. Her yönü ile kendi kendimize yetebiliyoruz. Sanayisi, ekonomisi, kültürü ve sanatımızla. Derneğimiz bize bu gece tasavvuf müziğinden oluşan eserlerin yer aldığı doyumsuz bir gece yaşattı. Kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

Tasavvuf Musikisi konseri dinlediklerini kaydeden Kaymakam Aydın Erdoğan, Seydişehir Musiki Derneğini ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a hazırladıkları programlardan dolayı teşekkür etti. Başkan Tutal, Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi akşamları Ramazan etkinliklerinin Seydişehirlilerle buluşacağını bildirdi.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydişehir'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement