Sgk İl Müdürlüğü Kartalbey İlkokulunda İş Güvenliği Eğitimi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Sgk İl Müdürlüğü Kartalbey İlkokulunda İş Güvenliği Eğitimi Düzenledi

Sgk İl Müdürlüğü Kartalbey İlkokulunda İş Güvenliği Eğitimi Düzenledi

Kilis’te, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından iş güvenliği seminerlerinin birincisi Kartalbey İlkokulunda gerçekleştirildi.

30.05.2017 16:25

Kilis'te, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından iş güvenliği seminerlerinin birincisi Kartalbey İlkokulunda gerçekleştirildi.

SGK İl Müdürü Abdulkadir Akkaş ve kurum personeli İSG Uzmanı Abdullah Laz tarafından Okul öğretmenleri ve öğrencilerine yönelik yapılan seminerde; iş güvenliğinin önemi, risk oluşturan alanlar, olay anı ve sonrasında yapılacak işlemler, ilkyardım ve önemi, alınması gereken tedbirler ve yükümlülükler gibi konular detaylı şekilde irdelendi.

İl Müdürü Akkaş konuşmasında "Bu eğitimin küçük yaşlarda verilmesi gerektiğini düşündüğümüz için bugün sizlerleyiz. Sizlerde annenize, babanıza ve çevrenizdekilere bilgi verecek ve kendiniz de uygulayacaksınız" dedi.

Akkaş "Kartalbey İlköğretim Okulu müdürümüz Mustafa Kandemir'e de bize kapılarını açtığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Mustafa Kandemir ise seminerin çok faydalı olduğunu, okul öğretmen ve öğrencilerin çok memnun kaldığını dile getirerek "Emeği geçenlere çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk İl Müdürlüğü Kartalbey İlkokulunda İş Güvenliği Eğitimi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement