Sgk İl Müdürü Doğan, Vali Yardımcısı Avcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sgk İl Müdürü Doğan, Vali Yardımcısı Avcı'yı Ziyaret Etti

Sgk İl Müdürü Doğan, Vali Yardımcısı Avcı\'yı Ziyaret Etti

Sosyal Güvenlik Kayseri İl Müdürü Bilal Doğan, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı'yı makamında ziyaret etti.

17.05.2016 09:30  Güncelleme: 09:40

Sosyal Güvenlik Kayseri İl Müdürü Bilal Doğan, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı'yı makamında ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında yapılacak faaliyetler hakkında bilgi veren SGK İl Müdürü Doğan, "Bu sene Sosyal Güvenlik Kurumunun kuruluşunun onuncu yılını kutlamaktayız. Türkiye'deki sosyal güvenlik alanındaki en önemli reformlardan olan Sosyal Güvenlik Kurumu 2006 yılı Mayıs ayında kurulmuştur. Bu sebeple her yılın mayıs ayının ikinci haftası Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır." dedi.

SGK İl Müdürü Doğan, "Sosyal Güvenlik Haftası yılda bir haftada olsa yıl boyunca yaptığımız bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerimizin yoğunlaştığı bir haftadır. Bu hafta boyunca sosyal güvenlik bilincinin yerleşmesi için seminer ve konferanslara ağırlık vereceğiz" diye konuştu.

"Yerel medyamızın da desteği ile halkımıza ulaşma imkanı bulacağız" diyen SGK İl Müdürü Doğan, "Bu haftada özellikle hak ve sorumluluklar konusunda vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz. Bugün bilgi noktasında eksik kalan şeyler bulunmakta. Bu eksikleri tamamlamak Sosyal Güvenlik Kurumu olarak bizim görevimiz. Sayın valimiz de bize bu noktada desteklerinizi esirgemiyor. Kendilerine teşekkürlerimizi arz ediyoruz" ifadesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk İl Müdürü Doğan, Vali Yardımcısı Avcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement