Siirt'te Siyasi Partiler İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Siyasi Partiler İftarda Bir Araya Geldi

Siirt\'te Siyasi Partiler İftarda Bir Araya Geldi

Siirt'te siyasi partiler il başkanları ve belediye başkanları özel bir dershane ile özel bir kolejin düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

17.07.2013 13:55

Siirt'te siyasi partiler il başkanları ve belediye başkanları özel bir dershane ile özel bir kolejin düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

Düzenlenen iftar yemeğine Siirt Valisi Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Erman, AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş, Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz, Baykan Belediye Başkanı Mehmet Ali Erol, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, BDP Siirt İl Başkanı Mehmet Ata İnan, CHP il Başkanı Nevaf Bilek, MHP il Başkanı Aslan Tükenmez, kurum müdürleri ve kalabalık davetli katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan derhane yöneticisi İlbey Öncü, Ramazanların birlik ve beraberliğinin pekiştiği, manevi duyguların arttığı ay olduğunu, Ramazan ayında sofralarını paylaşan tüm konuklara teşekkür etti. Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Sadak, diyalogla çözülmeyecek hiç bir şeyin olmadığını dile getirdi. Sadak, "Allah bizi barıştan, diyalogdan, kardeşlikten, birlikten ve beraberlikten mahrum bırakmasın. Tüm sorunlarımızı diyalogla çözebileceğimize inanıyorum, tüm partilerin toplu halde birlik içinde iftar yapmasına vesile olan ev sahiplerine teşekkür ediyorum" dedi.

Siirt'te Ramazan ayının bambaşka bir güzelliği olduğunu belirten Vali Ahmet Aydın da, "Birliğimizin daim olduğu evliyalar diyarı Siirt'te tam bir kardeşlik ortamı var, insanlarımızın Ramazan ayına saygılıdır. Hatta oruç tutmayanlar bile ramazana hürmeten saygıyı gösteriyor. Küskünlük ve dargınlıklarımız varsa ramazan ayları fırsattır. Allah'a ham ederek bu kardeşlik ortamını sağlayan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te Siyasi Partiler İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement