Siirt- Pervari yol emniyeti için görevlendirilen unsurların geçişi sırasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından, daha önceden yol kenarına yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Hakan Aktürk'ün Burdur'da yaşayan annesi Aysel Aktürk'e acı haber verildi.
Şehit uzman çavuş Hakan Aktürk'ün (37) Burdur Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan annesi Aysel Aktürk, acı haberle yıkıldı.
Aktürk, haberi duyarak eve gelenlerle büyük üzüntü yaşadı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve askeri yetkililer de Aktürk'ün evine gelerek başsağlığı diledi.
Şehidin babası Ahmet Aktürk'ün 2005 yılında öldüğü öğrenildi. Şehidin eşi Meftune, 15 yaşındaki kızı Aysel ve 9 yaşındaki oğlu Ahmet ile Siirt'te yaşadığı, kızı Aysel'in eğitimini Adana'da sürdürdüğü öğrenildi.
Bu arada şehidin annesinin evinin önünde tedbir amacıyla bir ambulans bekletiliyor.
Son Dakika › Yerel › Siirt'teki Terör Saldırısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.