MHP Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, Siirt'te şehit olan jandarma er Bahadır Aydın'ın baba evine taziye ziyaretinde bulundu.
Topçu, Siirt- Pervari karayolunda, terör örgütü mensuplarınca yol kenarına yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen jandarma er Bahadır Aydın'ın Osmangazi ilçesindeki ailesini ziyaret ederek, acılarını paylaştı.
Oğlunun görev yaptığı yerden dolayı bir türlü rahat uyuyamadığını söyleyen baba Muhsin Aydın, oğlunun ise büyük bir gururla kendisini rahatlattığını ve rahat uyumasını söylediğini ifade etti.
Topçu ziyarette, şehit vatan evlatlarının yüreklerini yaktığını, bu acının bir an önce bitmesi gerektiğini, Milli Güvenlik Kurulu'nun (MGK) toplanması ve gerekli görülen yerlerde sıkıyönetim tedbirlerinin uygulanmasının zaruri olduğunu söyledi.
Son Dakika › Yerel › Siirt'teki Terör Saldırısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.